Хорица, малко го закъсах. Някой има ли гърловината към резервоара комплект с маркуча на уширението към зареждачката?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Бяла Imola се стяга
Collapse
X
-
Смених гофретата между гърловината и зареждачката. От никъде не се вижда да тече бензин. Няма пробив в резервоара и въпреки всичко като карам мирише. Странното е, че като отворя прозореца в движение мирише много силно, при затворен не толкова. Имали ли сте подобен проблем? Клапана в багажника е изолиран.Last edited by vesselin777; d.m.y г., 08:18.ALFA 146 1.6 boxer 95 г. ЕХ; Subaru Impreza 2.0GX 04г.; ALFA 33 1.4 Imola 93г.
Comment
-
Напълни ли я догоре? Ако е от гърловината, вероятно ще трябва да я напълниш за да видиш.
Comment
-
Свали всмукателния колектор!
Точно зад динамото има едно маркуче, около 10-12 см, част от рейката, което се пука и прави тая мизерия. Ако пък имаш и "втори старт", тоест запали и угасне и трябва пак да я палиш, да знаеш, че е това. Заради него и повишеният разход не една 33-ка са я окичвали с метан и всякакви други гадости.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщениеА някой случайно да има волан от 33 3та серия?На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеИмам. Даже няколко. Всъщност имам всичкоNow: 156 2.5 V6 24V
Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеИмам. Даже няколко. Всъщност имам всичко
С другото ще се занимавам лятото, че сега няма време и някакси не ми се търкала това запазено купе зимата в лугата.ALFA 146 1.6 boxer 95 г. ЕХ; Subaru Impreza 2.0GX 04г.; ALFA 33 1.4 Imola 93г.
Comment
Comment